onsdag 18 september 2013

När livet kommer ivägen för bloggandet

Det har gått väldigt lång tid sen jag var inne här och skrev ett inlägg. Förklaringen är att man har fått en dotter som oturligt nog har varit väldigt sjuk och det känns som att vi har spenderat mer tid på akutmottagningar och diverse sjukhus besök än varit hemma och njutit av tiden med ett litet barn.
Så Bestämde vi oss för att flytta från lägenheten till hus på landet.
Den 15 juni gifte vi oss på drop-in bröllop på skansen och även om det var ett enkelt litet bröllop så vart det en del plannering och fix. Så tycker man, när att sommaren kommer och allt det här andra är över, då ska man hinna med en massa saker och det gjorde vi också men men inte med allt som vi ville. Det vi han med var nytt golv på hela övervåningen, nytt kök, nya garderober så lite målning av lister och fönster.
Huxflux var det dags för inskolning för lillan och så ska man börja jobba igen.
Ska väl tillägga att vi inte är helt klara än hemma, finns en del målning kvar och så klart de där jäkla listerna som alltid kommer sist eller som det blev senast, sätter igång med när det är dags att flytta.
Så har vi ju hela källaren, badrum och trädgården. Den där trädgården som vi har, jösses, vet ju inte ens vart man ska börja. Det får börjas med den våren 2014...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Liknande inlägg

Related Posts with Thumbnails