Sidor

måndag 26 april 2010

Gammel mormors lampa

Min mamma var lite trött på den här stora klumpiga lampan, men jag har lite idéer på hur jag ska piffa till den. Får se när det blir. Den har tillhört min pappas mormor, om jag mins rätt, är nog ganska gammal. Trots den fula lamp skärmen så passar den rätt bra i sovrummet som den är. Ja, vi får se vad jag gör med den.

Linas matkasse


All på jobbet har fått höra om matkassen som vi får hem varannan måndag. Visst jag kanske är lite tjatigt, men det är ju så smidigt. Så här fungerar det!
Varannan måndag kl 17-22 kommer leverantören med en papperskasse fylld med mat och recept på 5 rätter för 4 personer. Idag blev det bön och kronärtkoksoppa med hyvlad ost, krutonger och tomatbruchetta..JÄTTE GOTT!! Bilden nedan visar ingridienserna i dagens rätt.

fredag 23 april 2010

Klä om fåtöljen



Den här fina gamla fåtöljen fick jag ärva från min Farmor. Som ni ser är den i stort behov av en uppfräschning. En gång i tiden när den köptes (någon gång på 40-50-talet) hade den ett grönt tyg. Någon gång på 60-70-talet har den klätts om i ett orange tyg som är riktigt häftigt. Tyvärr ser det väldigt sunkigt ut, som ni ser.
Det här tyget funderar jag på att klä om fåtöljen i ..... vad tycks? Tyget finns även med vit botten men vitt blir ju lätt solkigt.

Liknande inlägg

Related Posts with Thumbnails